Volvo avalikustas uue XC90 interjööri

Rootsi autotootja Volvo avalikustas uue põlvkonna maasturi Volvo XC90 interjööri, auto ametlik debüüt on plaanitud augustisse.

Ettevõtte esindajate sõnul on XC90 interjöör ettevõtte ajaloo kõige luksuslikum, pakkudes väärispuitu ja nahka, käiguvahetusvalitsal on aga kohaliku firma Orrefors kristall.

XC keskkonsool on muudetud nupuvabaks, sest juhtimine käib nüüd keskkonsoolil oleva 9,5-tollise puutetundliku ekraani vahendusel.

Ka näidikuteplokk on vahetatud vedelkristallekraani vastu. Ekraane on suisa kahte tüüpi: lihtsam baasvarustusega versioonidele ning parem värviline ekraan parema varustusega variantidele.

Uuendatud on ka Volvo XC90 istmete konstruktsiooni, nii on teises reas istujatel senisest rohkem jalaruumi. Kokku on salongis ruumi 7 inimese jaoks. Sõltuvalt kliendi soovist võib auto varustada ka näiteks ventileeritevate ja massaaži pakkuvate istmetega.

Teises reas on kolm eraldi istekohta, seal saab soovi korral muuta seljatoe kaldenurka. Kolmas rida on aga mõeldud vaid neile sõitjatele, kellel pikkust vähem kui 170 cm.

Uuele maasturile on ette nähtud neljatsooniline kliimaseade, mida saab juhtida ka teisest istmereast.

Volvo XC90 on esimene Volvo sõiduk, millel kasutatakse uut veermikuarhitektuuri SPA, see võimaldas vähendada maasturi kaalu eelmise mudelipõlvkonnaga võrreldes 150 kilogrammi võrra.

Vaata ka videot: https://www.youtube.com/watch?v=WZnd4Mim_64&feature=youtu.be

Allikas: Auto24

Mobile24 OÜ ametlikud partnerid on: